ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 

 

Δήλωσή μου, ως Προέδρου του κόμματος της «Ελλήνων Πολιτείας» προκάλεσε έναν στοχευόμενο χαμό από την κυβέρνηση που μετέτρεψε την τρίχα και την έκανε τριχιά!

Η δήλωσή μου για τις “σφαίρες”, βεβαίως και δεν εννοούσε πραγματικές σφαίρες! Είχε αλληγορική σημασία και η πραγματική απόδοση της δηλώσεώς μου είναι: “…θα πολεμήσουμε τον εχθρό και τον κάθε προδότη σκληρά, με κάθε νόμιμο πολιτικό μέσο”!

Η παραπάνω διορθωμένη διατύπωση απηχεί το πνεύμα και την φιλοσοφία του κόμματος της «Ελλήνων Πολιτείας» και αποδίδει το αληθές νόημα της δηλώσεώς μου!

Η δήλωσή μου, που προκάλεσε τον χαμό στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, στην αναζήτηση εξιλαστήριου θύματος, μπροστά στην μεγάλη αντίδραση του λαού μας, που θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στο Σύνταγμα για την Μακεδονία μας, δεν έγινε με καμιά πρόθεση για να διαπραχθεί οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα ή να προκαλέσει/προσκαλέσει τον οιονδήποτε στη διάπραξη οιουδήποτε αδικήματος!

Δηλώνω ότι, η «Ελλήνων Πολιτεία» κινείται και θα συνεχίσει να κινείται εντός του πλαισίου της νομιμότητας, που καθορίζεται από το Σύνταγμά μας και τους Νόμους της Πατρίδας μας!

 

Η Πρόεδρος

Νίνα Παυλίδου

 

Facebook Comments